Кметът на Созопол събира гласоподаватели с кючек (ВИДЕО)

Кметът на Созопол събира гласоподаватели с кючек (ВИДЕО) | StandartNews.com

Скандалният кмет на Созопол, който постави незаконни бариери на пътя между Созопол и Приморско, събирал гласоподаватели за изборите с кючек. Скандалното видео, което се появи в интернет, показва, че г-н Панайот Рейзи е много добър танцьор, пише inews.

Напоследък името на созополския кмет стана много актуално в общественото пространство. Преди около месец стана ясно, че градоначалникът е подкарал служебна тежка немска машина за около 110 000 лева, купена с обществени пари.

След това кметът постави бариери между пътя Созопол и Приморско. По този начин беше отрязан достъпът до известният шофьорски плаж между Дюни и Аркутино.

Поставените на 22 юли заграждения бяха премахнати от хората, а малко след това кметът на Созопол побърза да увери журналистите, че отново щял да ги сложи.

Аргументите му са следните - отсечката е в лошо състояние и се нуждае от ремонт; хората къмпирали на самите дюни; плажната ивица била неохраняема и имало риск някой да се удави.

Речено-сторено! Бариерите пак бяха поставени на пътя, но след голяма вълна обществено недоволство, премиерът Бойко Борисов нареди оградата да се махне.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай