Кметът Фандъкова: Пускаме движението по бул. България на 10 септември

Кметът Фандъкова: Пускаме движението по бул. България на 10 септември | StandartNews.com

Имам уверението, че на 10 септември движението ще бъде пуснато по бул. „България". Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова след проверка на ремонта на бул. „България". „По бул. „България" се работи активно. Движението е изключително натоварено заради затварянето на едното платно на булеварда", обясни кметът.

„Надяваме се изпълнителите да си спазят срока и от събота да бъде отворено за движение едното платно на бул. „България". Ако това се случи, ще затворим другото платно", коментира Йорданка Фандъкова. „Тази година взехме решение да ремонтираме един от най-зле изглеждащите участъци от булеварда. Имаме още два такива тежки участъци, за да можем поетапно да ремонтираме един от двата най-натоварени булеварда в София", посочи кметът.

„Скоростта, с която се работи по обектите, не бива да бъде за сметка на качеството. Санкциите ни са огромни и фирмите знаят това", изтъкна Фандъкова. „Целият договор е за около 13, 5 млн. лева. Работи се поетапно и се плаща в зависимост от това, което е свършено", каза още кметът на София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай