Каварна Рок се мести в Пловдив

Каварна Рок се мести в Пловдив | StandartNews.com

Рок фестивалът, емблематичен за Каварна, ще се премести отчасти в Пловдив. Това стана ясно от думите на кметът на Пловдив Иван Тотев на пресконференция, на която присъства бившият кмет на Каварна Цонко Цонев- Кметъла.

Навръх Нова година в Пловдив ще свирят „Кикимора" с Йорн Ланде, нека всички рокаджии от страната заповядат. Концертът ще започне в 22 ч. на пл. Централен. Йорн Ланде ще излезе на сцената около 23.10 ч. ще звучат парчета не само на „Кикимора", но и на най-популярните рок групи по света, каза Тотев, цитиран от БГНЕС.

Така Цонко Цонев отвръща на удара на новата кметица на Каварна, която отмени подготвяния отдавна концерт. Засега той се въздържа да обяви дългосрочни планове, свързани с рока и Пловдив, но не скри, че витаят идеи в тази посока. Рок от Каварна ще звучи и в други градове на страната, обеща той. С днешния брифинг стана ясно, че е дошъл краят на рок ерата на Каварна, но бившият кмет - рокаджия е още далеч от приключване на организаторската си роля. В момента той се изявява като актьор в „Столичани в повече", има ангажимент за още няколко серии, а когато това свърши, ще се върне обратно към частния си бизнес и рок концертите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай