Каним Винченцо да пее с Крисия

Каним Винченцо да пее с Крисия | StandartNews.com

Вяра Анкова представи концепцията за детската "Евровизия"

Мотото на детската "Евровизия", която ще се проведе есента в България, е "Откривай". Шоуто ще е на 21 ноември в "Арена Армеец". "Търсехме положително послание, което може да съчетае в една дума духа на детската Евровизия. Затова избрахме #discover (#откривай). Смятаме, че песенният конкурс помага на хората да открият своята музика и култура, да следват мечтите си, да създават нови приятелства, както и да се откриват един друг. Ще дадем възможност на участниците и зрителите на детската "Евровизия" да открият и красотата на българската природа, история и традиции", заяви изпълнителният продуцент на конкурса Йоана Левиева - Сойър.

Генералният директор на БНТ Вяра Анкова заяви, че основната цел при избор на слоган е била обединяването на основните ценности на детската Евровизия по най-добрия начин. "Младите хора откриват нови светове и нови мечти всеки ден. Надяваме се да подарим на децата на Европа едно преживяване, което ще запомнят за цял живот. Каним Винченцо, който спечели миналата година, да открие една нова мечта в България, заедно с Крисия, Хасан и Ибрахим", допълни Анкова.
Тя подчерта, че телевизионните професионалисти от цял свят търсят нови начини за привличане на по-младата аудитория. Детската Евровизия получава все по-голяма популярност, защото не само забавлява, но обединява и вдъхновява, допълни Анкова.

Във Виена българското домакинство бе представено с видеотрейлър, който показва красотата и културата на България, както и самата "Арена Армеец". Клипът е достъпен за зрителите на официалната страница на БНТ - www.bnt.bg. Музиката към видеото е дело на Иван Лечев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай