Каката на Бойко: Предадоха го за парче земя

Каката на Бойко: Предадоха го за парче земя | StandartNews.com

София. Брат ми е добър до наивност. Него буквално го предадоха за парче земя, за една градинка. Това заяви сестрата на премиера Бойко Борисов - д-р Красимира Иванова пред bTV. Тя не назова името на Слави Трифонов, но уточни, че става въпрос за "хора, които са били негови приятели и които са яли на масата му". Не е тайна, че дружеските отношения между шоумена и премиера се развалиха заради спор за градинката пред хотел "Кемпински-Зогравски".

Преживял е много лични предателства. Винаги съм му казвала да не забравя приказката: "Боже, пази ме от приятелите, враговете си ги знам", разказа Иванова. Според нея политиката е много мръсна работа, но брат й избрал своя път. Казал й: "Когато се качиш на гърба на тигъра и той побегне, много трудно може да слезеш от него".

Винаги е вярвал във възможностите си, да се случи нещо добро за страната ни. Можеше да замине да живее и работи в чужбина, но така сме възпитани - нашето място е в България. Казват, че сега тук има полицейщина, а според мен по-голяма свободия не е царяла. Никакъв упрек нямам към него, подкрепям го изцяло, заяви каката на премиера и призна, че се страхува за живота и здравето му. 

Д-р Иванова отново си припомни тежките моменти от операцията, при която й беше отстранен тумор в мозъка. Най-много ме беше страх, че страда семейството ми и че го натоварвам с това, което се случи с мен. Операцията продължи 6 часа. Събудих се все едно съм спала следобеден сън. Първо видях доктора, после брат си, който ме галеше по бузата, разкри сестрата на Бойко Борисов. Тя все още не ходи на работа, предстои й поредното изследване. Сега излизам, разхождам се, имам време за много неща, за които преди не съм имала. Чуваме се по-често и с брат ми, разказа Красимира Иванова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай