16:53 ч.

01.10.14

1 мин.

2261

0

0

Издирват 44-годишна жена, лъгала децата си, че е при приятел

от Стела Николова |

Издирват 44-годишна жена, лъгала децата си, че е при приятел

Бургас. Полицията в Бургас обяви за издирване 44-годишната Анна Кузбор Антонова, която е изчезнала преди пет месеца. Близките й обаче са подали сигнал едва вчера.


Изчезналата жена е майка на две деца. Тя напуснала дома си през месец май и казала на семейството си, че отива при приятел във Варна, с когото се познавали. Жената редовно се обаждала на децата си по телефона до август и твърдяла, че се намира във Варна. На 12 август обаче телефонът й изведнъж замлъкнал. Същия ден Анна Антонова имала рожден ден, но не вдигала. Разтревожени, близките й се обадили на приятеля й, за да попитат къде е. Той обаче твърдял, че не я е виждал, нито чувал от месец май. От тогава жената е в пълна неизвестност и никой не е успял да се свърже с нея.


Полицията призовава гражданите, които имат някаква информация за бургазлийката, да се обадят в най-близкото районно управление.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент