Ива изпя за Лукарски песен на Арета

Ива изпя за Лукарски песен на Арета | StandartNews.com

Младоженците си казаха "да" пред премиер и министри

Рачков хвана жартиера на булката, пуска шеги за министрите

Песен на Арета Франклин изпя за съпруга си Божидар Лукарски булката Ива. Това бе нейният специален сватбен подарък. Ива разчувства не само мъжа си, но и стотината приятели и роднини, когато взе микрофона и изпя Natural Woman. Гостите онемяха при майсторското изпълнение на чаровната брюнетка, а министър Лукарски се просълзи. Това разказаха специално за "Стандарт" гости на тържеството на морския бряг. Песента е любима на Ива и Божидар още от запознанството им преди две години. Тогава Ива му обещала, че ако един ден се оженят, ще му я изпее лично на сватбата. "Да не забравиш", казал тогава Лукарски. В събота булката спази обещанието си.

Ива и Божидар си казаха "да" пред кмета на Бургас Димитър Николов в Деня на св. св. Константин и Елена. След гостите бяха премиерът Бойко Борисов, повечето от министрите в кабинета, близки и приятели. Щастливата булка пристигна с ретро автомобил мерцедес в елегантен бежов цвят, а до олтара в морската градина я отведе баща й. Дамите на тържеството заложиха на дълги рокли, а мъжете - на костюми. Част от тях бяха с класическите вратовръзки - като Борисов и спортния министър Красен Кралев, а други - като младоженеца и финансист номер 1 Владислав Горанов избраха папийонките. Колегите от "Дондуков" 1 на Лукарски пристигнаха с половинките си, тържеството уважиха и съпартийците му от СДС.

След церемонията и първото "горчиво" за младоженците тържеството се пренесе в ресторант на хотел на брега на морето. То бе семпло, но изключително стилно. Получи се готин купон за роднини и приятели без излишен шум и разточителство, коментираха близки на младоженците.

Младото семейство бе поканило Димитър Рачков за водещ на партито им. Господарят на ефира се развихри и не пропусна да се пошегува на гърба на ВИП-овете, като с майтапите си забавляваше нонстоп гостите. "Бургас е най-романтичният град на планетата. Докато кажеш "свободна ли си тази вечер" и до вечерта си се оженил. Министър-председателят подари на младото семейство... прощавайте, но не мога да ви кажа какво им е подарил. Подаръкът още не е съгласуван с коалиционните партньори от Патриотичния фронт", изстреля Рачков. И продължи, че "Лиляна Павлова дарява младото семейство с годишна винетка и безплатно саниране на блока", а "Госпожа Кунева дава... е, тя е дала достатъчно... Като е дала Ивето на Божидар". Така Рачков припомни как преди време Ива Йорданова бе част от ДБГ, но в името на любовта се отказа от политиката.

Димитър Рачков бе най-доволният сватбар. Той не само хвана жартиера на булката, но и получи приз от нея. "Най-известен бургаски зет в София", връчва се на Димитър Рачков - Игнатов" бе отличието за обичания тв водещ. То бе придружено и с бутилка бургаска мускатова ракия.

Машината за клубна музика "Дърти Пърчис" забавляваше гостите, а дансингът рядко оставаше празен.
В деня на сватбата щастливата булка се похвали в профила си в социалната мрежа Фейсбук, че се е омъжила за Божидар Лукарски. И промени фамилията си, като добави тире и Лукарска.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай