Искат прошка с фиш от тотото

Джакпотът мина 6 270 000 лв., качи се на шесто място в рекордите

Искат прошка с фиш от тотото | StandartNews.com

Прошка с фиш от тотото. Това е последната мода, която завладя младите българи у нас. Малки и големи пускат трескаво фишове, с надеждата да ударят шестия по рекорд джакпот на Българския спортен тотализатор.

За неделя, когато е Сирни Заговезни или Прошка, сумата ще бъде 6 270 000 лева. "Пуснах комбинация, ще подаря фиша на родителите ми, дано спечелят", надява се 27-годишниягт Кирил Стоилов от столичния кв. "Хаджи Димитър", където пред обновения пункт на тотализатора още вчера имаше опашка.

През последните пет години Български спортен тотализатор е раздал печалби в размер на над 400 000 000 лева на участниците в игрите. Освен това той има мисия да подкрепя младите във спорта.

За последните 5 години от постъпленията в игрите за подпомагане на физическото възпитание и спорта са дадени над 131 000 000 лева.

А ето и какви планове за печалбите си имаха трима от тото милионерите на 2016 година:

Петко Семерджиев от Пловдив е първият тото милионер за миналата година. Тогава, като горд собственик на 5 969 029 лева, Петко си направи план да започне собствен бизнес и да обиколи Европа.

През август месец, 2016 година, тотомилионерът от Силистра – Красен Монев, сподели, че със сигурност ще си купи круизен мотоциклет, тъй като моторите са неговата страст. Той мечтае за почивка на екзотично място, надяваме се да е сбъднал и тази своя мечта. Очакваме с нетърпение книгата, която иска да напише. Може пък там да прочетем как се става тото милионер.

Големите печалби обаче, не са само в числовите игри на спортния тотализатор, а и в моментните лотарийни игри. Спечелилата 100 000 лева от моментната лотарийна игра „Островът на съкровищата" на СПОРТ ТОТО – Таня Петрова от Сандански, казва, че нейният късмет в игрите вече е факт и определено ще продължава да й носи големи суми! Сега Таня играе за милионите от джакпота, като вярва, че ще е следващият тото милионер на България. „Аз ще разбия митът, че тото милионерите са само мъже и ще бъда първата дама – милионерка от 6/49. Вярвам в късмета си и продължавам да участвам във всеки тираж. Когато играя тото, подкрепям българския спорт и това ми харесва!"

Както Таня, така и много други печеливши, продължават да опитват късмета си за големия джакпот. Дечо Дечев, който в началото на годината спечели 50 000 лева от талонa „Весели празници" на СПОРТ ТОТО, също разказа, че пътува редовно до родния си град Дебелец, за да пуска фишове за 6 от 49.

6 270 000 лева могат да дадат нов старт на един или няколко от участниците в игрите на тотото. През последните пет години Български спортен тотализатор е раздал печалби в размер на над 400 000 000 лева на участниците в игрите. Освен да прави хората щастливи, мисията на СПОРТ ТОТО е да подкрепя спорта в България. Само през последните пет години от постъпленията в игрите за подпомагане на физическото възпитание и спорта са дадени над 131 000 000 лева!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай