Илиана Раева: Моята магнолия пее

Илиана Раева: Моята магнолия пее | StandartNews.com

"Магнолии много, но моята пее!". Това написа Илияна Раева от своя профил във Фейсбук. Там тя публикува видео с магнолия, която се поклаща от вятъра. Дръвчето се намира в голямата градина на спортното семейство, което има къща в Драгалевци.

Клипът е гледан над 8 000 пъти. "Магнолията ТИ е по-хубава от магнолията МУ", написа почитателка на Раева под видеото. Друга пък попита на колко години е растението, което изглежда доста голямо. "Няма пък да се спра", написа жената на Наско Сираков под коментарите. 

Фейсбук: Илиана Раева

Магнолия манията стана популярна с две снимки от почивните дни на премиера Бойко Борисов. Той сподели със своята аудитория във Фейсбук, че неговите две магнолии са му любими и обича да отмаря сред тях в градината в Банкя. След това в социалната мрежа тръгна лавина от снимки с подобни растения.

Магнолиите на Борисов може и да са за градинарски журнал, но шефът на Националния исторически музей (НИМ) проф. Божидар Димитров си прави райска градина в "Бояна", научи "Стандарт". Вижте какви дръвчета е отгледал историка ТУК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай