И спасителите на протест срещу акциите на Симеонов

И спасителите на протест срещу акциите на Симеонов | StandartNews.com

Десетки хора се събраха за протеста на паркинга пред "Какао бийч" срещу проверките на вицепремиера Валери Симеонов за намаляване на шума, обяви "Фокус".

Сред недоволните са спасители, бармани, сервитьори и др. Те обаче няма да могат да организират шействие, защото не успяха да си изкарат разрешително за протеста. 

На мястото има засилена охрана от страна на жандармерия, униформени и цивилни полицаи. 

Искаме открит диалог с представителите на държавната власт, обяви Иван Дончев, сътрудник в дискотеката, пред която се събраха протестиращите. "Валери Симеонов никога не ни е потърсил, за да ни каже какво трябва да направим, за да сме изрядни. Според закона сме изрядни, а според него - не. Искаме диалог с негово участие, с който да се решат проблемите", каза още Дончев и допълни: "- Постоянно сме подложени на проверки. Това беше показна демонстрация на сила".

Протестът продължава като технопарти, а недоволните издигнаха плакати с надписи: "Г-н Симеонов, не ни гонете към Гърция. Искаме да работим в България!", "Слънчев бряг е парти дестинация! Кога ще стигнете до тази констатация?", "На калпав политик децибелите са му виновни", "Правете си проверките, но не убивайте туризма".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай