Глътка въздух в края на бурния октомври

Глътка въздух в края на бурния октомври | StandartNews.com

Астрологична прогноза за периода от 22 до 28 октомври 2016 година

Малко затишие. Това ще ни предложи новото седемдневие. Бурният и повратен октомври има нужда от отдих. Дори бих признала, че планетите затаяват дъх, за да поемат с нови сили напред.

С нови, променени звездни позиция през седмицата са транзитиращото Слънце и планетата Меркурий. От 02 часа и 47 минути на 23 октомври дневното светило е на територията на знака Скорпион, Вестоносецът го догонва след два дни. Симбиоза Слънце/Меркурий в знака на Скорпион говори за възстановяване на позиции. Тя отговаря за чувства като собствено достойнство, гордост, честолюбие. Те ще управляват следващите дни, ползвайки се от услугите на Вестителя или впрягайки в работа качествата на планета. В резултат ще се появят решения, взети на основата на задълбочен анализ. Днес директният Меркурий е с остър ум. Той е изобретателен, съобразителен. Ползва борбената си агресивност, за да разузнае всичко, за нещата, които го вълнуват и иска да има ясна визия за възможностите и намеренията на другите.

При наличие на съединение Слънце/Меркурий, се очаква да имат успех дейности и действия, за които се изисква смелост, издръжливост и устойчивост. Хората са по-често крайни в реакциите си, не търпят да им се възразява. Способни са напълно да откажат право на глас на по-слабите, на онези в подчинено положение - на бедните, на нямащите.

За да не се стигне до конфузната ситуация да се оправдаваме, че сме употребили неправомерно власт, права, трябва овреме да поставим юзди на самоувереността си.

Любознателността, жаждата за знания, стремежът да можем повече и да правим нещата по-добре, са пътеводителите, които биха ни извели невредими от гората на призраците.

Овен

Прилив на енергия

Попадате под обсега на звездни обстоятелства, които съветват "да го давате по-спокойно!" Нито е време за бързане, нито за експерименти, нито е подходящо да насилвате волята или тялото си. Може би неколкодневна отпуска и кратка почивка е адекватният отговор. Да не забравяме, че сега властва знакът Скорпион. Тоест ваш звезден управител е планетата Марс. Мнозинството от вас ще са с нов прилив на енергия, който е редно да влеят в тялото си, а не да го харчат за щяло и нещяло. Нямам съмнение, че в изпълнението на собствените идеи ще впрегнете чужд капитал. Вие умело организирате околните. А те от своя страна, едва ли ще устоят на изкушението да са рамо до рамо с вас. На 26 октомври се представяте пред партньора в интимната сфера в нова светлина.

Телец

Надскочете страховете

Надявам се да намерите сили да говори открито, да си признаете, какво ви е на душата, какво желае сърцето. Сигурно съм, че ще ви е мъничко страх как ще реагира отсрещната страна, но не опитате ли днес, дълго ще съжалявате, че сте се поддали на страхове, фобии. Моментът е подходящ да ги надскочите. Търсете нов подход - предложете, например, съвместно пътуване. Докато сте на път, мислите ви ще се задвижaт от новополучената информация и вие с лекота ще започнете да чертаете дългосрочни планове. Разбира се, трябва да ви напомня за силното присъствие на енергиите на Скорпион през седмицата. Те създават опасност да попрекалите в една друга посока. Допуснете ли с мнителност и ревност да проследявате действията и намеренията на околните, както и да отстоявате с неадекватна настоятелност маловажни неща, ще пропуснете същностното.

Близнаци

Целите се нависоко

Звездна комбинация, която съдържа преплетените енергиите Слънце/Меркурий, пряко засяга проявленията на вашия рожден знак. С намесата на "директния" Меркурий многократно се увеличава желанието ви да предизвиквате внимание от страна на околните, да търсите възможности за ярка личностна изява. Ще си позволя да вметна, че имате високи очаквания. Постарайте се, моля, отстрани проблемите да не си личат. Замаскирайте разминаванията във взаимоотношенията, ако ги има. Така се подготвяте за важните решения, подписването на договори и споразумения, които предстоят. Бъдете отворени за предложенията на околните, но и предпазливи, когато не познавате обстановката. На 25, 26 и на 27 октомври се увеличава опасността от грешки, травми или инциденти. Ситуациите изискват самообладание по време на разговори, тъй като препирните могат да прерастват в стълкновения с непозволени средства.

Рак

Чувствате еуфория

Вие сте в еуфория. Подвижни и креативни във всяко отношение. Можете да свършите работа за трима, стига да пожелаете, а и можете да си помързелувате, ако сте решили, че сте изпреварили другите. Забързаното придвижване на планетата Меркурий на директен ход ще подсили вашата интелектуална мощ: да му мислят онези, които смятат да кроят планове зад гърба ви. Няма как да не отбележа, че най-важните моменти от периода засягат служебните контакти. Съветвам ви максимално да се отворите към света и да сте готови да възприемате всякакви предложения. Не отказвайтe да си сътрудничитe с хора, към които не изпитватe топли чувства. Важното в случая е да спори работата. Нуждаете се и от достоверна информационна база. Ще я получите от хора, които сте предразположили или имате съвместни дела.

Лъв

Пазете се от недоразумения

На 23 октомври Слънцето се настанява на територията на зодиакалния знак Скорпион, последвано на 25 октомври от планетата Меркурий. Те могат, а и настояват да се погрижат за вашите взаимоотношения. Предоставя ви време да си отдъхнете от интензивния светски живот. Може да ви хрумне, че на този етап сте постигнали максималното и cте си заслужили поне кратък отдих още през този уикенд. Добре си починете, тъй като работната част от седмица започва ударно, което ще ви накара да забравите за предходните планове. Аспектите през периода предупреждават, че играта "ва банк " е все така опасна за вас. Очаквам нова порция проблеми около 27 октомври, ако емоциите и ревността надвият здравия разум. Моля, нека вашите стъпки в посока изпълнение на намеренията, са предвидими за околните, за да избегнете най-опасното към момента - появата на недоразумения.

Дева

Помощ от приятели

Пригответе се за интересни събития. Нови приятелства и познанства ще са окажат в ролята на чудесни помощници - подават ви идеи или ви служат за пример, ако нещо ви затрудни. Трябва да призная, че силата ви идва от познанията, с които разполагате. Поради това и имате подкрепата на заобикалящите. Остава да решите за какво да употребите енергията си. Предлагам ви да се заемете с преобразования - малки нововъведения и леки размествания ще освежат мислите, а и усещанията ви. Би било правилно да поставите в специална графа лично-интимните отношения. Наясно съм, че съобразяването с толкава условия е изморително, но какво да се прави - необходимо е. Бъдете готови, ако се наложи, да пожертвате спокойствието си. Вашите важни дни от периода, пригодни за решенията, които ще се окажат значими на един следващ етап, са 25 и 26 октомври.

Везни

Не се възгордявайте

Звездите няма да се поколебаят да ви изберат за фаворити. Все пак, налага се и вие да направите нещичко. Не трябва да се възгордявате. Това чувство може твърде бързо да ви отреже пътищата към успеха. Започнах с предупреждения и ще продължа така. Интересувате се на какво можете да разчитате в материален план, стараете се да си подсигурите средства за начинанията, предвидени за ноември. Към този момент, всичко зависи от вас и от това какви ще са по характер взаимоотношенията ви с околните. Постарайте се да не се карате с никого, да не стигате до раздор на работното място. Така си подсигурявате не само спокойствие, но и финансова сигурност. Иначе, току-виж на някого му хрумнало да ви накаже като ви лиши от нещо, което искате или харесвате. Може и да не успее, но със сигурност, ще се пробва. За съжаление, взаимоотношенията с близките хора днес не правят изключение.

Скорпион

Силата е с вас

Мнозина от представителите на знака осъзнаха, че няма как да вървят по своя лично избран път, ако не поглеждат към партньора и не отделят време за децата и родителите. Вашият астрологичен знак управлява седмицата. Той поставя в центъра на въпросите и интересите ви темата за личната изява, за личните отношения и за мястото, което ще си отвоювате там. Вие искате то да отговаря на качествата и заложбите ви. Тогава, направете така, че другите да ви видят в най-добрата светлина. Днес всяка конфронтация наврежда на отношенията с другите и със света, към който трябва да се приобщите. Възползвайте се от наистина огромната си енергия и вътрешен заряд да подобрите, разширите каналите на общуване. Колкото по-щедри сте, толкова по-специални ще са местата, на които ще попадате, хората, с които ще ви среща животът. Пригответе се да покажете кого харесвате и защо. На 26, 27 и на 28 октомври непрекъснато ще ви искат мнението.

Стрелец

Пътувайте

Вие сте убедени, че всичко е под ваш контрол и обстоятелствата през седемдневието се подреждат в тон с намеренията ви да попътувате и да се развличате. Не са ви чужди намерения за покупки, които да облагородят обстановката в дома ви или да станат причина за сгряване на отношенията с домашните. Май ще се увлечете, но вие си знаете. Така, с небрежни жестове и мили думи ще постигнете доста повече, ще придвижите безпроблемно важните си намерения. Жалко за предходните ви усилия, явно не са били правилно ориентирани. Търсете идеи, с които да освежите или да разчупите обстановката. Те ще са ви необходими най-вече на последните дати, докато някой ви досажда с претенциите си. Ще ги забравите в мига, когато се отдадете на пътувания.

Козирог

Преговаряйте умело

Слънцето, Меркурий и Венера се домогват до вас, искат да привлекат вниманието ви. Имате възможност да изпробвате силата на вашата шармантност върху онези, които ви привличат. Не е необходимо да измисляте трикове. Най-бързият и лесен път до целта ви днес преминава през общуване. Разговори на различни теми, обсъждане на въпроси, които вълнуват не само вас, но и заобикалящите, могат да ви поставят в центъра на обществото. Не се колебайте да говорите с всеки поотделно, да се уединявате за тези срещи и да създадете у отсрещната страна впечатлението, че цялото ви време и цялото ви внимание са за тях. Сами ще се учудите от постигнатия резултат. Мнозина ще се поздравят на 26 и на 27 октомври с победа, постигната не толкова с усилията на прекия дуел, колкото с разговор на масата на преговорите.

Водолей

Скок в бъдещето

Малко неща и събития от делника задържат вниманието ви. Вие сте готови да направите скок в бъдещето. Претегляйте, моля, много внимателно всички обстоятелства, уверете се в собствените възможности. Философската нагласа на мисленето и възприятието на света може да се окаже проблем. Трябва да сте напълно подготвени за различни, невинаги добронамерени или положителни реакции от страна на заобикалящите. Как да ви убедя, че при присъствие на транзитиращи Слънце и Меркурий подобно отношение от страна на заобикалящите е подразбиращо се. Дните около 25 октомври са ви дадени за срещи, за оформяне на същностни разговори, от които да си извадите заключение за качествата на отсрещната страна и за способността й да отстоява обявените позиции.

Риби

Думата ви си тежи на мястото

Контактите ви се раздвижват. Най-вероятно вие ще се окажете в полезрението на обществото, към което принадлежите. Справяте се блестящо в общуването и в работата си. Това определение е изчерпателна оценка за актуалното ви присъствие на сцената на живота. Вашата дума ще натежи в един спор. Вие сте пъргави и заинтересувани от онова, което правят околните. Имате и идеи, които те не те могат да приложат, а им харесват. Следователно, трябва да създадете обща основа за сътрудничество. В дома и в семейството нещата се подреждат, благодарение на чара, който пръскате. Вероятно, ще се възползвате от влиянието си и от своите връзки с високопоставени, за да подредите близък, роднина или приятел на мястото, което той желае да заеме. Този процес няма да се размине без бюрократично-административни препятствия. Добрата новина е, че сте подготвени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай