16:04 ч.

20.05.16

1 мин.

833

4

0

Fibank и Ицо дариха 25 700 лв. за деца сираци

от Стандарт |

Fibank и Ицо дариха 25 700 лв. за деца сираци

Часове преди бенефисния спектакъл на Христо Стоичков – „50 години номер 8" - Fibank (Първа инвестиционна банка) и футболната ни легенда организираха благотворителен търг в подкрепа на Българската Спортна Федерация за деца, лишени от родителски грижи. Събитието се проведе в Тhe Residence Exclusive Club София. Присъстваха корпоративни клиенти и клиенти на частното банкиране на Първа инвестиционна банка, както и известни личности, сред които личаха имената на Сани Жекова, Илияна Раева, Марк Жирардели, Дейвид Варод и куп други. Всеки от гостите получи специален подарък от банката – албум-лимитирано издание „Стоичков – това съм аз", с личен автограф от българската легенда.


Специални гости на събитието бяха и част от звездите, които ще вземат участие във футболната среща по-късно тази вечер: Георге Хаджи, Чики Бегиристайн, Даниеле Масаро, Иван Саморано, както и Наско Сираков, Димитър Бербатов и Бончо Генчев.


Крайният резултат от търга показва, че бяха събрани общо 25 700 лв., които ще бъдат дарени в подкрепа на Българската Спортна Федерация за деца, лишени от родителски грижи. Чекът бе връчен от Стоичков и главния изпълнителен директор на Fibank Васил Христов на председателя на федерацията Анатоли Илиев.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Дари · 16:29 · 29.05.2016
Браво!Големи са!
Ивет · 21:36 · 21.05.2016
Освен да кажа браво друго не мога да кажа и дано повече организации и банки взимат пример.
Потребител · 20:35 · 20.05.2016
Благородна кауза! Дано има повече хора и организации, които да подпомагат финансово децата останали без родители.
Марина · 17:33 · 20.05.2016
Много добра инициатива. Фибанк редвоно участват. Адмирации за всички страни, взели участие!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент