18:45 ч.

11.12.11

1 мин.

2303

0

0

"Евростар" с шампиони по бойни изкуства

от Стандарт Нюз |

"Евростар" с шампиони по бойни изкуства
Снимка: Емона Цончева

София. Известното частно училище "Евростар" доказа, че освен шампиони в ученето възпитава такива и в спорта. На организирания ученически турнир по бойни изкуства "Евростар напред" много от отличниците грабнаха призове.

Съдия на турнира  бе световният шампион по смесени бойни изкуства Станислав Недков. Той е единственият българин, участвал и побеждавал в най-престижната верига по смесени бойни изкуства в света UFC. "Много ми е приятно да констатирам, че в един все още никому неизвестен клуб видях подготовка, на която могат да завидят немалко клубове от елитни западни училища", заяви Недков.Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент