Джаз певица се включи в кампания „Топъл обяд"

Джаз певица се включи в кампания „Топъл обяд" | StandartNews.com

Джаз певицата Мирослава Кацарова беше гост на кампания „Топъл обяд" на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите и раздаде храната на нуждаещите се пред болница „Медлайн" в Пловдив.

На 13-и петък на мен ми върви, заяви изпълнителката, която тази година за 17-и пореден път организира пловдивския Джаз фест (31 октомври-3 ноември 2018 г.). За откриването от Ню Йорк пристига бразилката Елиане Елиас, в последната вечер почитателите на джаза ще се насладят на изпълненията на Ян Гарбарек груп, а сред участниците са Теодосий Спасов и Влатко Стефановски, които излизат на сцената на 1 ноември. На хората, дошли пред лечебното заведение, Мирослава пожела здраве и припомни, че човек е млад, докато се чувства така и се възприема по този начин.

„Изпитвам милост към възрастните, защото у нас политиката спрямо тях е убийствена. Това е една от причините да подкрепям кампании като „Топъл обяд", заяви Кацарова. Ортодоксалният орден постоянно помага на социално слаби не само като осигурява храна, но и с редовни безплатни медицински прегледи по малките населени места. "Идеята ни е да им покажем, че не са забравени и има заможни граждани обърнати към техните нужди и загрижени за оцеляването им", коментира доц. Невен Енчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай