Двама самоубийци шокираха квартал (ОБЗОР)

Двама самоубийци шокираха квартал (ОБЗОР) | StandartNews.com

Две самоубийства в Гоце Делчев шокираха хората в града. Драмите се разиграха близо една до друга, но няма връзка между тях, твърдят от полицията. Първата трагедия стана на улица "Серес", където мъж на около 40 години се хвърли от покрива на триетажната къща, в която живеел с близките си.

При втората драма, близо до градския парк, 40-годишна жена полетя от жилищен блок, където била на гости на свои близки. Медицинските екипи само са констатирали смъртта на Димитър Шеринов и Ани Григорова. За жената се коментира в града, че наскоро лекари й поставили диагноза за тежко онкологично заболяване. Явно се е притеснила и е решила да сложи край на живота си.

Ани живее със съпруга си в друг дом, но решила да сложи край на живота си в бащината къща. Баща й бай Боре е собственик на малка работилничка за шивашки услуги, добре познат в града. Все още не са ясни мотивите за другото самоубийство. Младият мъж е син на семейство, което преди години било от първите в региона, които започнали транспортен бизнес - техни автобуси пътували по маршрута Гоце Делчев - София. Преди време обаче фирмата прекратила дейността си. Димитър е по-големият син в семейството, не е женен, има по-малък брат.

Полицаи са извършили оглед на двете местопроизшествия. Телата на загиналите са транспортирани с линейки в моргата на общинската болница "Иван Скендеров". Ще бъдат назначени съдебно-медицински експертизи за установяване на причините за смъртта им. Образувани са досъдебни производства, сезирана е прокуратурата. Тепърва разследващи ще изясняват мотивите за двете самоубийства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай