09:45 ч.

19.12.16

1 мин.

0

0

0

Днес изкарват 2 цистерни от Хитрино, остават още 2

от редактор Росана Манева |

Днес изкарват 2 цистерни от Хитрино, остават още 2
Снимка: БНТ

Много работа е свършена досега, днес предстои важен ден - 4 цистерни има долу, цяла нощ е работено по 2, които днес ще бъдат изведени. Денят, в който жителите ще имат пълен достъп до селото, ще се определи от времето, с което ще се справят екипите с последната, най-рискова цистерна. Много е вероятно е това да е вторник, но не мога да кажа с категоричност. Това заяви тази сутрин вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова, цитирана от БНТ.


Днес приключва работата на прокуратурата на терен. Въздухът е нормален, всички компоненти са под нормата, няма опасност за хората, получаваме данни непрекъснато, коментираха от кризисния щаб.


Главен комисар Николай Николов допълни, че всичко, което зависи от ведомствата, се върши съвестно.


Днес в 11 ч. той ще се срещне с жители на Хитрино, като след срещата ще стане по-ясно кога може да се случи връщането на хората в населеното място. Той призова да не бъде прилаган натиск върху екипите, които работят.


120 души работят по охраната, няма никакви кражби. От 9:30 ч. до 12 ч. ще се осигури времеви диапазон, в който да могат жителите да нахранят животните си.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент