Дете загуби живота си на пътя Русе-Бяла

Дете загуби живота си на пътя Русе-Бяла | StandartNews.com

Черен уикенд в Русенско. Две пътнотранспортни произшествия и трудова злополука станаха за ден, като два от тях за завършиха с фатален край, пише БГНЕС.

В събота вечерта е станала поредната тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла. В района на Обретеник лек автомобил с русенска регистрация напуска пътя, навлиза в банкета и се удря в дървета, след което се преобръща по таван.

В резултат на произшествието е починало 11-годишно момче, което се е возело на задната седалка в автомобила. Друго момче на 15 години, което също е пътувало отзад, е настанено в болницата в Русе с фрактура на лумбален прешлен. Шофьорът и спътникът му на предната седалка са били прегледани в болницата в Бяла и са освободени. Пробата на водача за алкохол е отрицателна.

Около 13.00 часа на булевард „Христо Ботев" в крайдунавския град е станала още една катастрофа. Лек автомобил е блъснал колоездач, който е бил откаран в болница с множество наранявания, но без опасност за живота.

Смъртен случай има и при трудовата злополука, станала тази сутринта в Русенската корабостроителница. При профилактика на заводската подстанция главният енергетик на завода е бил ударен от ток. 51-годишният мъж е починал на място.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай