Депутати с близнаци

Депутати с близнаци  | StandartNews.com

Гроздан Караджов стана баща на София и Калина навръх Благовещение

5-годишните Траян и Илея са най-голямата гордост на финансиста Георги Ковачев

Не само смяната на времето ще попречи на депутатите да имат спокойни вечери и сънища. За безсънните нощи често им помагат и техните най-големи съкровища - децата. В парламента депутатите бащи на близнаци не са много, но пък за сметка на това са два пъти по-щастливи.

Точно навръх Благовещение горд баща на близнаци стана депутатът реформатор Гроздан Караджов. Шефът на транспортната комисия в парламента буквално се изстреля от работа към болницата при жена му Цецка Радева, за да не изпусне и миг от щастливото събитие в сряда сутринта. "Днес Бог дари мен и съпругата ми с две прекрасни дъщери - София и Калина. Честито и на щастливите кака Елена и батко Богдан, написа в профила си в социалната мрежа депутатът Караджов. София се роди в 10:09 часа, 2680 г и 49 cм, а Калина в 10:10 часа, 2760 г и 48 cм. Безспорен факт остава, че са най-красивите бебета ever!!!

Което според някои зевзеци поставяло въпроса за бащинството", пошегува се депутатът. И продължи: "Благодаря на мама Цецка за геройски понесените девет месеца и за любовта, с която обгръща децата ни". Неуспяващ да побере щастието в себе си, Гроздан Караджов продължи да споделя с приятели: "София вече ми се оплези, а Калина ми стисна ръката", горд е Караджов. За дъщерите си родителите са подготвили детска стая с две отделни легла и различни дрешки за всяка. "Рокличките са на закачалките", отчете Караджов. Засега близките им твърдят, че момичетата са изключително кротки. Как обаче ще се развият нещата в следващите дни, предстои да разберем от статусите на Караджов.

Не по-малка гордост с децата си изпитва и депутатът финансист Георги Ковачев. Той също може да се похвали с безсънни нощи заради 5-годишните близнаци Траян и Илея. Въпреки това те са най-голямата гордост на депутата, който е и член на Комисията по бюджет и финанси. Макар и далеч от семейството, което е във Варна, Ковачев е категоричен, че депутатският живот не го е променил. Той е усмихнат и успял. Той може да говори с часове за финанси, но да разказва и забавни истории. Идва от Варна в София по воля на народа.

Депутатът от БДЦ остава в сянка от скандалите в Народното събрание, на които сме свидетели всеки ден. Той предпочита да работи, а не да бъде в светлината на прожекторите, където други се бутат, за да са в отбора на "известните" депутати. Ковачев признава, че не е имал самоцел да стане депутат. "Никога не съм имал мечта да работя в парламента. По-скоро съм бил в изпълнителната власт и намерението ми е било да бъда полезен в тази посока, а не точно към законодателната, но двете неща са взаимно свързани и съм готов да работя в полза на гражданите, които да възстановят доверието към институцията Парламент", споделя Ковачев и продължава: "Това, което виждам в нашия парламент, не ме впечатлява, да не кажа и някоя по-силна дума. Много популизъм, по-малко работа", признава варненският депутат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай