20:50 ч.

01.03.16

1 мин.

7379

0

0
Държавата търси 240 стажанти

Държавната администрация обяви 241 свободни позиции за стажанти през май. Стажовете са с продължителност от 10 работни дни и достъп до тях имат студенти както от университетите в страната, така и от чужбина. Те трябва да са с непрекъснати студентски права, без значение от степента и формата на обучението. Най-много свободни позиции в поделенията си в цялата страна е обявила Националната агенция на приходите. Стажанти търсят също Агенция "Митници", Агенцията за безопасност на храните, министерствата на образованието, на външните работи, на икономиката и няколко общини.


Кандидатстването и подборът на стажантите стават изцяло онлайн чрез порталата за студентски стажове в държавната администрация http://staj.government.bg. Те са неплатени, но след приключването им студентите получават удостоверение за успешно преминат стаж и оценка на придобитите учения. Допускат се и дистанционни стажове за български студенти в чужбина. Крайният срок за стажовете, които ще се проведат през май, е 15 март. Свободните позиции за летните стажове ще бъдат обявени на 23 март, а кандидатстването за тях ще продължи до 17 април 2016 г.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент