Дарина: Срещнах Илия на улицата

Дарина: Срещнах Илия на улицата | StandartNews.com

Слезе от колата, даде ми визитка и поиска да се видим, разказа родената в Казанлък хубавица

Дарина Павлова разкри детайли от първата си среща с Илия Павлов. "Аз си ходех по улицата. Тогава една кола спря пред мен и той слезе от нея. Даде ми визитната си картичка, каза, че много бърза и че много иска да ме види пак. Впрочем в онези години това с визитната картичка беше голяма новост - много малко хора изобщо имаха такива. Бях учудена от неговата напористост", разказа Дарина пред бТВ. Тя добави, че Илия Павлов ще остане завинаги най-важният мъж в живота й. "Виждам всеки ден в децата ми част от него, особено в сина ми. През тях си спомням за онова щастие, което имах с този човек. Илия ми липсва. Толкова е хубаво да имаш мъж като него до себе си, с който да споделяш радостите и мъките си, който наистина е твоята половинка. С него изградихме нещо красиво, любов, семейство... Но това, което ми липсва най-много, е, че децата растат, без да имат до себе си бащинска подкрепа", каза Павлова.

Дамата от италианския елит даде и трезва преценка за Силвио Берлускони. "Той е гений, който прави много грешки. Много интересен мъж, пълен с противоречия. Чудила съм се как е възможно да действа с такъв размах, да направи такъв бизнес и въпреки всичко да греши за много неща. Истината обаче е: не може такъв човек да бъде подминат без възхищение", каза тя. "Сега му тежи не толкова, че изпълнява общественополезен труд, а мисълта, че е осъден", добави още Павлова.

Дарина не потвърди един от основните слухове, които се тиражират за нея от месеци - че мъжът до нея е младият италиански актьор Джулио Берути. "Не мога да кажа, че съм обвързана. Чувствам се свободна, такава, каквато винаги искам да бъда. Когато медиите видят, че се снимам с някакъв мъж, веднага решават, че имаме интимни отношения. Това обаче не е такъв случай. Джулио е прекрасно момче, с голямо бъдеще, от хубаво семейство. Близки приятели сме, но няма нищо повече", каза още Павлова. Тя сподели, че най-важното нещо в отношенията с мъжете е условието жената да се чувства равна на тях. "Може да е най-великият, най-богатият, най-успелият - това няма значение. Когато си с някой и сте се избрали един друг, една жена не трябва да губи силата си", заяви българката. Тя добави, че никога не се е чувствала самотна заради динамичния светски живот, който води, но напоследък й се иска да остане сама. "Ако бъда на самотен остров, не бих взела дори Петкан", каза тя. На въпрос за богатството, с което разполага, Дарина отговори еднозначно: "Най-голямото ми богатство са децата ми". Павлова добави, че трудно би могла да се върне в България, понеже е свикнала да живее на много места. "Аз съм между Италия, Америка, Дубай. Винаги съм била в движение и ще продължа така", заяви още тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай