19:00 ч.

19.12.16

2 мин.

0

0

0

"Чудесата на България" огряха НИМ

от Наталия Малчева |

"Чудесата на България" огряха НИМ

Чудесата са една от насоките на пътя, по който ще тръгне България през ХХІ век. Затова се надявам в. "Стандарт" като организатор вече 6 години на успешната кампания "Чудесата на България", в която представяме не само туристическите открития и атракции, но и духа на България. Правим го за младите хора, така че след време на тези земи пак да има българи и те да живеят така за в бъдеще, както ние в момента само мечтаем.


Това обяви главният редактор на в. "Стандарт" г-жа Славка Бозукова при откриване на петата церемония по награждаване на отличниците в туризма от кампанията "Чудесата на България".


Следващите 90 минути церемонията, на която ще бъдат наградени най-добрите в категориите "Атракции", "Археологически открития", "Съкровища" и "Музеи" ще бъде предавана пряко по Канал 3.


Церемонията откри незрящата млада певица Катрин Витали с песента "Облаче ле бяло". На церемонията присъстват 17 кмета, политици и представители на бизнеса.


"Искам да се обърна към политическия елит, обяви г-жа Бозукова. - Уважаеми политици, защо не разкажем истинската история на България, да покажем чудесата й, с които се гордеем. Защо светът ни познава само с чудесиите като последната в берлинското метро, обърна се г-жа Бозукова към присъстващите. И допълни, че казва това не като упрек, а с болка и притеснение да не изтървем една златна възможност, която ни се дава през следващите две години с председателството на ЕК, обявяването на Пловдив за европейска столица на културата и на Варна за младежка столица. С тази церемония даваме началото на кампанията, с която ще отбележим 25-годишен юбилей на вестник "Стандарт" и показваме, че вярата и упоритостта водят до резултати. Човек работи и продължава, въпреки предизвикателствата", заяви г-жа Бозукова.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент