Бойко-младши спирал да плаче при щангите

Бойко-младши спирал да плаче при щангите | StandartNews.com

Премиерът Бойко Борисов призна в интервю пред Нова телевизия, че внучето ме се успокоява при фитнес-уредите. Както е известно, преди дни министър-председателят публикува за пръв път във Фейсбук снимки с Бойко-джуниър. "Бойко и Бойко. Най-интересна му е щангата", написа министър-председателят под снимките, на които се вижда как е гушнал бебчето на дъщеря си Венета. А зад тях са фитнес-уреди. (повече ТУК)

"Не е фитнес зала, там вкъщи в една стая имам лежанка с щанги. Като поспортувам малко футбол или тенис, после малко щанги. И внучето като реве, закарам го на щангата и то спре", каза Борисов.

"Бебе, не го разбирам, но факт е, че като отида нататъка с него е голям кеф. Като вдигам и спира да плаче - става ми смешно, при майка си плаче, а като дойде на щангата, спира да плаче", разказа още премиерът.

Министър-председателят стана дядо за пръв път в края на януари тази година. Но няколко пъти в интервюта беше споделял, че още не може да се пречупи да държи на ръце новороденото, тъй като е мъничко и крехко.

От снимките във Facebook обаче се вижда, че Бойко-джуниър се чувства повече от добре в прегръдките на дядо си.

Фотосите с Бойко-младши събраха над 25 000 харесвания във Facebook и са споделени над 1000 пъти. 

Какво каза още премиерът пред Нова телевизия още четете ТУК, ТУК и ТУК

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай