20:30 ч.

19.07.16

1 мин.

1954

2

0

Безработен се уби с втори скок от блок

от Стандарт |

Безработен се уби с втори скок от блок
Снимка: БГНЕС

Трагедия със самоубийство на млад мъж потресе Велико Търново. 33-годишен готвач от старата столица се самоуби след повторно скачане от третия етаж на кооперация. Драмата се разиграла около 22 часа в понеделник на ул. "Петко Тодоров" 39 в квартал "Картала". Съседи на мъжа разказаха, че преди седмици Д. Д. останал без работа. Той не можел да си намери препитание и изпаднал в тежка депресия.


В понеделник вечерта младият мъж излязъл на балкона на дома си на третия етаж и полетял. Паднал обаче върху разпънат над приземния етаж чардак и асма. След това се претърколил. Така след полета се оказал жив и здрав на земята. След като разбрал, че е оцелял, Д. Д. се върнал отново в жилището и направил повторен опит да се самоубие. Пак скочил, но от другия край на терасата. Този път обаче паднал върху бетонната настилка и издъхнал.


Фаталното решение и драмата на младия мъж шокираха хората в блока. Според започнати той не е оставил предсмъртно писмо. Съседите не могат да си обяснят каква е причината за решението на човека да сложи край на живота си. "Млад човек, животът е пред него, защо така направи", недоумяват хората.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 04:17 · 20.07.2016
КАК ЩЕ УМИРАТЕ АЛЧНИ ГАДИНИ КОЛКО ТРЯБВА ДА УМРАТ ЗА ДА СЕ НАСИТЕТЕ ВЕДНАГА СЛЕД КАТО ОСТАНЕ ЧОВЕК БЕЗ РАБОТА ТРЯБВА ДА МУ СЕ ОТПУСНАТ ПОМОЩИ И ДА МУ СЕ ТЪРСИ РАБОТА ЗА ДА НЯМА ТЕЯ ЖАЛКИ ИЗХОДИ
Потребител · 01:13 · 20.07.2016
Колко живота бяха съсипани, за да могат някои да купуват яхти и джипове. И колко още ще бъдат съсипани....
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент