Бариерите падат, страховете изчезват

Бариерите падат, страховете изчезват | StandartNews.com

Окултните методи влизат в битка със статуквото

Финансистите ще се изненадат от положителните резултати

Причините за трудното начало са унаследени. Юни започва така, както завършва месец май: с неблагоприятен аспект Юпитер/Сатурн, дублиран от противопоставяне Сатурн/Нептун и Юпитер/Нептун. Няма обаче изненада. Техните вибрации се засилват и намаляват от март 2016 насам.

Какво предоставят напрегнатите аспекти, за които заговорих? Те пораждат препятствия, водещи до задържане, забавяне или отлагане на решенията. Но има едно "но".

Ако съумеем да намерим общ език със събеседника, ако се вдълбочим в разговорите, преговорите и ако знаем точно какво искаме, между 28 май и 3 юни бариерата може да падне и да получим желаното, очакваното. На помощ се притичва "разговорливият" аспект Меркурий/Плутон. Той улеснява научаването на нова информация, допуска ни до същността на нещата, разкрива нови страни и смисъл на думите.

Съществената разлика между предходните периоди под властта на противоборството между Юпитер/Сатурн и Нептун, и настоящия е присъствието на вибрации, помагащи ни да се освободим от подсъзнателните страхове, от необяснимото вътрешно напрежение.

Тези процеси ще текат незабелязано за мнозина. Онези, които си дадат сметка за присъствието им, ще побързат да ги изтъргуват.

Очаквам бум на интереса към езотеричната материя и на провокативните й възможности спрямо статуквото, неверието и недоверието.

В края на месец май международната търговия и световните икономически показатели ще отбележат ръст, а юни е времето от годината за новите финансови отчети. Няма да се изненадам, ако ангажираните институции публикуват положителни доклади.

Печелите с чар и дипломация
Овен

Вие сте в добра кондиция. Действате така, сякаш разполагате с неограничен духовен и физически потенциал, независимо от общия тон на ситуацията в края на май. Чувствате се незасегнати от неразбирателствата, които чувате или виждате около себе си. Тази седмица аспектите, които сключват Юпитер/Сатурн и Сатурн/Нептун, остават на територията на знака ви извън своята зона на интереси. Вие получавате право сами да избирате пътищата, по които да преминат вашите усилия, а и начина, по който да постигнете подобряване на отношенията с партньора/партньорите в живота. За да привлечете тяхното внимание, вие сте готови да впуснете в действие чар, дипломация и хитрост. Или поне така си представям да се случат нещата при вас, след като разчетох звездните послания.

Изчакайте с действията до 2 юни
Телец

Вие сте на нисък старт. Всичко ви интересува, от всеки очаквате да научите нещо, всекиго да победите. Леко екстремни са вижданията ви и поради това поведението ви е изнервящо за околните. Това не са празни думи. Задвижват ви дълбоки и силни чувства, работите със страст, която стряска. Не ми оставате голям избор. Как да открия път, по който да преминете без да влезете в противоборство, без да подхванете дискусия? Както вече отбелязах, Меркурий от вашия знак почти е забравил за ретроградността. Сега планетата настоява да сe изявявате, да ви забелязват. Тук е мястото за съвета ми: претегляйте внимателно къде се налага и къде не е необходимо да се появявате. Кога да налагате мнението си. За реализацията на вашите намерения са подходящи последните два дни от прогнозата. 2 и 3 юни възвръщат не само увереността ви, но и позволяват да сработи интуицията ви. Така ще се разминете с обрати в отношенията, ще сте подготвени за неочакваните разходи.

Правите жертва в името на приятел
Близнаци

Вие се ръководите от енергиите на подсъзнателното. Сатурн/Плутон дълбаят надълбоко в душата ви. Това се случваше често напоследък, но съумявахте да се справите с тяхната сила, вкарвайки ги в работа по належащите задачи и задълженията. Сега нещата изглеждат различно. Променя се светогледът ви. Улавяте се, чe търсите нови ориентири за живота и преорганизирате приоритетите си. Настоящата седмица е част от този процес: ще осмислите необходимостта от компромиси и дори от "жертви". Ще се откажете от някое свое намерение или афиширано виждане, а може би и от едно свое желание, за да запазите отношения в личен план, на които държите. Обикновено демонстрирате непукизъм и се подсмихвате, когато други разказват за ревността, която не могат да овладеят. Току-виж, вие се поддадете на силата на нелогичните връзки. Това не е вашата логика. Забравете. Заради високия енергиен заряд на дните, предлагам да сте внимателни при шофиране, както и при боравене с техника и инструменти.

Намерете време за почивка
Рак

Мислите ви летят свободно, за тях няма граници. Далечните проекти, за които работите или мечтаете, са свързани с места, които слабо познавате или с хора, чиито намерения се разминават с вашите. Към момента, поради енергиите от аспекта Юпитер/Сатурн няма как да напреднете. Онова, което можете да сторите, е да използвате времето да реконструирате едни или да промените друго от своите намерения. Така, хем времето ще премине по-бързо, хем усещането, че сте блокирани от обстоятелствата, няма да е така натрапчиво. Съпротивата, която срещате всекидневно, изтощава организма ви. Звездните аспекти предполагат да осъзнаете ненужността от прилагането на каквито и да било непотърсени усилия и да оставите делникът да плува по течението. През свободните часове непременно търсете възможност за емоционално и психическо разтоварване. На 2 и 3 юни ще обсъждате проблеми, засягащи интересите на повече хора.

Внимавайте на кого се доверявате
Лъв

Звездните аспекти между март и юни подчертават вашата подвижност, помагат ви да се напасвате към обстоятелствата. Това се налага, тъй като в атмосферата се носят енергиите на обществените планети / Юпитер, Сатурн, Нептун /. В края на май/началото на юни те изискват от вас да демонстрирате димпломатически умения. Редно е всеки да преосмисли поведението и целите си, за да може да се възползва от техните импулси. Звездните аспекти ви подтикват да действате, изцяло отдадено на задълженията и обещанията си от личен характер, но и да намирате начин да сте ангажирани с професионално-служебните неща. Няма как да угодите на всички, които усещат моментната ви сила и настояват да са най-близко до източника. Вие трябва да изберете на кого да се доверите. В същото време, ако на 2 и 3 юни се задвижите по линията на конфронтирането, усилията ви дотук ще отидат на вятъра. Повече няма как да убедите някого, че тълкува превратно искреността ви и желанието за сътрудничество.

Не вземайте лекомислени решения
Дева

Вървите напред, следвате своята предварителна програма, изпълнявате ангажиментите си задача по задача. И в един момент, неочаквано и нежелано, мислите ви правят завой към миналото, изваждат събития и лица, осветлявайте ги от друг ъгъл. Вие трябва да посрещнете този прилив хладнокръвно. Нямате нужда от ретроспекции, когато погледът ви е отправен напред. Ретроградните вибрации на Сатурн обаче ви разклащат и ви изправят пред задължения, свързани с изпълнението на синовен дълг или ангажименти към по-възрастни хора, които ви респектират. Юпитер/Нептун са противопоставени един на друг и едновременно си посредничат със Сатурн. А това означава да забравите за "мога всичко" и да се пазите от лекомислени решения. Под тези настроения ставате буйни, неудържимо привличате другите и така се излагате на опасност, защото няма гаранции, че ще попадате единствено на подходящите хора.

Делникът ще минава хаотично
Везни

Зигзагообразно и хаотично на моменти ще се движи вашият делник. Започвате нещо, отказвате се, тръгвате в друга посока. Вашите действия и поведение се ръководят изцяло от присещането за необходимости, с които човек не се разминава в живота си. Веднъж те са скрити под повърхността, друг път, както се случва през седмицата, пренареждат мислите ви. Външна причина за тази странна и нелека ситуация са дадени обещания, поети ангажименти. В някои случаи корените им водят години назад, но е достатъчно и да са на няколко месеца / от март насам / и пак да ви се сторят трудни за изпълнение. Така или иначе, приемете реалността и не се отказвайте от думите си. През втората половина от дните общуването с околните ще върви трудно. Откажете се от настоятелността и внесете нотка на флирт. Околните ще забравят да ви се сърдят, а отношенията ви ще потекат леко и приятно. Началото на юни засилва необходимостта от подобно разведряване, а на вас тази атмосфера все повече ще ви хареса.

Пиленцето е на рамото ви
Скорпион

Днес всичко е във вашите ръце. Подреждането на делника, отношенията на работното място, взаимоотношенията с партньора и близките хора зависят от вашите усилия за постигане на разбирателство и хармония. Вярно е, че звучи отговорно и задължаващо, но такава е истината за аспектите, които управляват. Актуални са връзките Юпитер/Сатурн, Юпитер/Нептун, Сатурн/Нептун. Кое по-напред се пита в подобни ситуации. Някои ще се откажат да изпълняват нареждания, тъй намеренията им нямат нищо общо с очакванията на другата страна. Повече от ясно е, че вашите мисли и интереси са другаде. През следващите дни ще ви върви в търговията, в бизнеса и вие ще тичате след задачи и възможности, от които очаквате попълване на бюджета. Всичко друго отива на втори план. Няма как да се въздържа от съвет към вас: действайте. Пиленцето, кацнало на рамото ви, може да отлети.

Има шанс за нова работа
Стрелец

Желаете или не, попадате под светлините на прожекторите. С ръка на сърцето си признайте, че ви харесва да сте популярни и околните да обсъждат поведението и успехите ви. Забързаният характер на дните ще се прояви по неочакван начин след 2 юни. Тогава ще излезете от унеса си заради необходимостта да приключите важна задача. Ще установите, че има и други приятни неща или проекти, които очакват да ги подхванете с ентусиазъм. Предполагам, че мнозинството от вас ще се спрегнат в професионални или обществени дела, оставяйки на втори план домашните. Не откривам проблем, ако го правите с подобаваща сериозност и внимание към детайла. След време ще се поздравите за последователността си. На 3 юни ви очаква разговор, който ще отвори нова страница и носи нова информация. Навреме. Някои мислят да сменят работата си, а други избират по кой професионален път да продължат.

Отложете важните решения
Козирог

Нищо не е точно такова, каквото изглежда на пръв поглед. Най-вероятно основната тема, която ще ви вълнува през периода, са финансите, състоянието на приходите и нарастващите разходи. Много неподходящ момент сте избрали да разрешавате такъв генерален въпрос. Ще си позволя да ви посъветвам да отложите вземането на важни решения до средата на месец юни. Онези, които не могат да чакат дотогава, да се съобразят с написаното във въведението като се надявам да са търпеливи и разумни. В присъствието на ретрограден Сатурн вашето упорство хвръква до висините. Вие сте неуморни като китайска капка, но не правите сметка, че околните могат да обърнат гръб и да продължат в друга посока. За да се избавите от подобни разочарования и да се възползвате от положителната страна на актуалните аспекти, предлагам да избягвате масовите събирания, да уреждате отношенията си на четири очи и да говорите не с общи фрази, а конкретно и ясно.

Проявете повече търпение
Водолей

Постановката на вашия характер отрича спокойното и премислено поведение, когато сте под емоционален натиск. Искате всичко сега и веднага. Природата на аспектите, които ръководят седмицата, настояват да се научите нещо от живота: на търпение. През тази седмица ще е невъзможно да напреднете, ако не се придържате към горната препоръка. Нещо повече, ще се разочаровате и ще сте недоволни от себе си. Както разбирате, странни дни ви очакват. Специално 1, 2 и 3 юни са ви подготвили много изненади. Ще са навсякъде и ще променят нагласата ви, подтиквайки ви в последния момент да променяте позиция, да застъпвате мнение, различно от предварителните уговорки. Успоредно с теста в професионалната сфера, идва напрежението в личните дела. Мнозина ще си позволят да демонстрират ревност. Така само ще усложнят взаимоотношенията, на които нещо им куца. Нищо чудно, подобна реакция от ваша страна да извади на светло нечии чувства или намерения.

Приятна изненада от обожател
Риби

Мислите ви хвърчат в различни посоки. Не се стремете да ги фиксирате, така само ще се лишите от очарованието на периода. Предизвикателството на дните е в преоткриването, в новите познания, във възможностите, до които не сте се докосвали. Изисква се и сила, и доза риск. Нещо повече, те присъстват в поведението ви, когато сте целенасочени. Ако сте си мислили, че няма нещо, което да ви изненада, то тогава ще преживеете истински специални моменти между 28 май и 3 юни. Някои ще открият обожател, други ще се окажат пред професионален избор, на трети ще се наложи да променят стратегията си по отношение на семейните дела и отношенията с партньора. С други думи, заставате пред необходимостта да се промените, преди обстоятелствата да ви го наложат. Няма как да отрека, че е трудно, защото трябва да сте наясно с чувствата си и да сте уверени сте в собствените желания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай