Ай-ти селото посреща Джулая с послания от небето

Ай-ти селото посреща Джулая с послания от небето | StandartNews.com

Първото Ай-ти село у нас – Песочница край Берковица, посреща Джулая с послания от небето, съобщи Даниел Каменов, организатор на купона. Той започва в 5,50 часа на 1 юли на Маньово бърдо. Планината ще огласи хитово парче на Vriah Heep. Настроението от хубавата музика и красивия пейзаж ще повдигне парапланеристът Николай от Берковица, който ще кацне на бърдото с послания от ...небето.

Джулая ще продължи с водосвет, отслужен в местния храм „Свети Георги" от отец Захарий. От 10 часа в плевнята- офис ще има претентации по Ай-ти теми, а вечерта в камерна зала до кметството концерт ще изнесе пианистката Ана Мария Герасимова. Вечерта актьор ще представи моноспектакъл, след който започва рок-концерт на местни групи.
Песочница се прочу преди 2 години, когато местен инициативен комитет предложи на Ай-ти специалисти да се заселят в него и да работят за своите компании. Беше осигурен скоростен интернет и условия за живот. 4-5 души вече живеят в селото. Актьор, фризьорка и мъж със солидно образоване и състояние от столицата са избрали да заживеят спокойно в селото край Берковица, допълни Даниел Каменов.

До Маньово бързо се стига по два пътя – пеш, маркиран от входната табела на селото и с джипове по стръмен участък, маркиран в синьо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай