Автоинструктор се самоуби в Горни Лозен

Автоинструктор се самоуби в Горни Лозен | StandartNews.com

Депресирал се, след като го уволнили за фалшиви книжки от ДАИ

София. Мистериозна смърт потресе жителите на софийското село Горни Лозен. Автоинструктор бе открит мъртъв в учебния си автомобил, паркиран край селото. На зловещата гледка се натъкнал случаен минувач, който около 8.30 часа сутринта отивал на работа.

Починалият е Георги Здравков, автоинструктор от близкия до селото столичен квартал Горубляне. При огледа е открит и пистолетът, с който се е прострелял. Служител е на фирмата "Драйвкар". Преди няколко месеца бил уволнен от Държавната автомобилна инспекция, където бил проверяващ. Причината за изгонването му от работа бил корупционен скандал с купени шофьорски книжки. От фирмата заявиха, че Здравков е служител при тях от няколко месеца. Имал е няколко ученици, които обучавал в момента. Приел уволнението си от ДАИ твърде лично и емоционално. Негови близки коментират, че имал лабилна психика и затънал в дългове след напускането на държавната работа. Отделно имал много семейни проблеми. За последно е бил забелязан около 17,20 часа във вторник, след това следите му се губят до вчера сутринта, когато е открит мъртъв.

"Просто Господ наказва хората както трябва", коментира на фейсбук страницата си племенникът му Васил Бонев. Мъжът обяснява, че с починалия му вуйчо и преди години имали имотен спор за наследствена къща в Горубляне. "Децата му са пълни лекета на вуйчо ми. Хранеше ги с чували пари, докато беше в ДАИ. Откакто го махнаха от там, децата го изоставиха. Абе това е като имаш пари, си хубав и добър, като ги нямаш, си лош", казва още племенникът му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай