15:45 ч.

30.06.17

1 мин.

0

0

0

Автобуси превозват безплатно туристи до Витоша

от редактор |

Автобуси превозват безплатно туристи до Витоша

Три автобусни линии ще превозват безплатно туристи и велосипедисти до природен парк Витоша в почивните дни през целия летен сезон.


Линиите тръгват от тази събота (1 юли) и ще се на разположение за любителите на планината до София до 24 септември 2017 г. На спирките има табели с разписанието.


Часовете за тръгване са 8.00 ч. и 9.00 ч. от спирката на стадион "Васил Левски". Връщането в обратна посока е в 17.00 ч. И 18.00 ч. От "Златните мостове".


Велосипедистите ще могат да ползват транспорта, за да стигат до полите на Витоша, както и до маршрути с начало село Железница. Първата велолиния тръгва от спирка "Зоопарк", минава през "Бай Кръстьо" и ще стига до хижа "Алеко". Втората спирка за колоездачите е на НСБАЛ – на бул. "Г.М.Димитров" над метростанцията в посока "Зоопарка", тя ще минава през село Бистрица и ще стига до село Железница. Двете велолинии ще се движат от 8.20 ч. И от 10.30 ч. От началните спирки.


Велоавтобусите са еднопосочни и се предназначени само за хора с колела до запълване на капацитета на превозните средства.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент