Автобуси превозват безплатно туристи до Витоша

Автобуси превозват безплатно туристи до Витоша | StandartNews.com

Три автобусни линии ще превозват безплатно туристи и велосипедисти до природен парк Витоша в почивните дни през целия летен сезон.

Линиите тръгват от тази събота (1 юли) и ще се на разположение за любителите на планината до София до 24 септември 2017 г. На спирките има табели с разписанието.

Часовете за тръгване са 8.00 ч. и 9.00 ч. от спирката на стадион "Васил Левски". Връщането в обратна посока е в 17.00 ч. И 18.00 ч. От "Златните мостове".

Велосипедистите ще могат да ползват транспорта, за да стигат до полите на Витоша, както и до маршрути с начало село Железница. Първата велолиния тръгва от спирка "Зоопарк", минава през "Бай Кръстьо" и ще стига до хижа "Алеко". Втората спирка за колоездачите е на НСБАЛ – на бул. "Г.М.Димитров" над метростанцията в посока "Зоопарка", тя ще минава през село Бистрица и ще стига до село Железница. Двете велолинии ще се движат от 8.20 ч. И от 10.30 ч. От началните спирки.

Велоавтобусите са еднопосочни и се предназначени само за хора с колела до запълване на капацитета на превозните средства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай