Анжела Недялкова: Младите трябва да сме по-отговорни

Анжела Недялкова: Младите трябва да сме по-отговорни | StandartNews.com

Актрисата Анжела Недялкова, която участва в сериала "Връзки" по бТВ, бе част от известните личности, които попаднаха в социалния експеримент на "Пощенска банка" и УНИЦЕФ-България, в рамките на кампанията „Най-добър старт за всяко дете". Резултатите от него показват, че 71% на сто от българите са готови да помогнат на дете в беда. 16 на сто пък скачат без колебание в храстите, чувайки бебешки плач. Ето какво сподели младата звезда по повод експеримента в Градската градина, който стресна много граждани:

Как трябва да реагират хората, когато чуят плачещо дете наблизо?
- Това вярвам е риторичен въпрос. Разбира се, че трябва да реагират и да помогнат в случай на нужда.
Какво е посланието ти към младите хора като теб?
- Да подхождат малко по-отговорно към това да създадеш семейство и особено, когато даваш живот. Когато си по-млад е трудно да прецениш колко много отговорности носиш като родител и затова е редно да си зададеш въпроса - дали си наистина готов за това?
Какво ще посъветваш бъдещите млади родители?
- Семейството е нещо прекрасно, но решението за това не трябва да бъде взимано импулсивно, защото е едно от най-важните неща в живота.

Можете да подкрепите инициативата, като дарите средства на каса в клон на "Пощенска банка", през банкомат или чрез онлайн банкиране.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай