Андреа: Не бях на себе си с пулс 180

Андреа: Не бях на себе си с пулс 180 | StandartNews.com

Не бях на себе си по време на целия мач. Вчера съм стояла права с пулс 180 през цялото време. Това заяви Андреа пред "120 минути" по повод мача на Кобрата с Чисора. Половинката на новия европейски шампион по бокс изтъкна, че е много емоционална, когато гледа всеки негов мач. 

Много хора го подкрепяха, много успяха да гледат мача. Аз съм много емоционална, много се вълнувам и може би това е една от причините да не отида на място, коментира певицата и уточни, че се е чула с Кубрат непосредствено преди мача.

Ние си имаме наши си думи преди всеки мач. Винаги му казвам, че съм сигурна в него. Чуваме се малко преди да излезе на ринга, много мъничко, максимум час преди да излезе, каза още тя.

Чисора трябва да се държи малко по-мъжки, да не бъде толкова самонадеян. То се видя какво стана. Така Андреа отговори на въпрос какво би казала на победения от Пулев боксьор.

Стандарт Нюз припомня, че Кобрата отново грабна европейската титла след като снощи победи Дере Чисора. Малко след победата Андреа написа във Фейсбук: "Най-добрият! Обичам те!". Цял ден ден тя публикува видеа на фенове от мача.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай