Абитуриенти от сой

Абитуриенти от сой | StandartNews.com

Министри, депутати и бизнесмени броиха до 12 заедно с децата си

Броенето до 12 вече приключва. Както всяка година на абитуриентските балове красотата и кичът вървяха ръка за ръка. А желанието на някои младежи и девойки да са различни невинаги водеше до добър резултат. Абитуриентите на известните българи не правеха изключение. Някои от тях бяха стилни, други оригинални, трети семпли, а четвърти прекалено натруфени.
Сред най-красивите млади дами тази година беше дъщерята на екоминистърката Ивелина Василева.

Девойката беше избрала червена рокля за своя бал. Косата й беше прибрана на кок, от който изскачаха закачливи къдрици.
Една от най-стилните девойки на бала сред децата на известните пък носи красивото име Киара. Момичето е дъщеря на депутатката от Реформаторския блок Бойка Маринска. Киара блестеше в ефирна, дълга лилава рокля с дантела и прикова погледите на младите абитуриенти. С дънки и сако пък беше синът на бившата депутатка от ГЕРБ Искра Фидосова - Франсоа. Той завърши Италианския лицей в София, където абитуриентка беше и дъщерята на топжурналистката Илиана Беновска. Чаровната Карина блестеше с красива розова рокля.

Много известни бизнесмени също имаха повод за радост. Абитуриентка тази година беше дъщерята на строителния бос Димитър Барбуков - Десислава. И Динко Динев беше горд татко на абитуриентка. Средното си образование успешно завърши неговата дъщеря Александра. Бизнесменът Ветко Арабаджиев пък изпрати на бал своя син Вълчо.
Много красиво на бала беше момичето на известния наш певец Богдан Томов. Томи заложи на ефектна бяла рокля, осеяна с миниатюрни перли. Абитуриентка тази година беше и Славена, дъщерята на Недялко Лазаров от Биг Брадър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай