Абитуриент избра майка си за дама на бала

Абитуриент избра майка си за дама на бала | StandartNews.com

Абитуриент от Велико Търново взе за дама на бала майка си. С което обра погледите и овациите на съученици и приятели. 19-годишният Кристиян Иванов избра компанията на Анелия Дамянова за един от най-приятните поводи, информира в. "Борба".

Двойката излъчваше стил, елегантност и оригиналност. Още по-впечатлени останаха зрителите на церемонията, след като разбраха, че дамата до абитуриента е майка му, пише изданието.

Дамата бе облечена облечена в дълга червена дантелена рокля. Елегантната й прическа и изтънчен грим се допълваха от червена чантичка и перфектен маникюр на ръцете.

"Колебаех се дали да се съглася, защото не знаех какво ще си помислят връстниците му и всички останали хора. Идеята да го придружа по червения килим беше изцяло негова и той упорито настояваше да споделя този важен момент в живота му, но не отстрани както другите родители, а плътно до него, за ръка", разказа Анелия.

Нейни приятелки също я посъветвали да го направи, тъй като в днешно време много от младежите се срамуват от родителите си и дори отказват да се снимат с тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай