600 чакат "Реал" при 40 градуса

600 чакат "Реал" при 40 градуса | StandartNews.com

40-градусовите жеги в Шанхай не спряха 600 заклети привърженици на "Реал" М от това да зърнат любимците си. Звездите на "белите" кацнаха в китайския град, където в четвъртък ще се изправят срещу "Милан" в приятелска среща.

Екзалтираните фенове обградиха хотела, в който Роналдо и компания са отседнали, с надежда да се сдобият с автографи и снимки на идолите си.

Полицията едва удържаше натиска на полуделите от щастие китайци. В крайна сметка всичко се размина без инциденти.

В същото време група ултраси на "Атлетико" М и "Овиедо" си организираха масов бой преди началото на приятелския двубой между двата тима. Срещата завърши 2:0 в полза на "дюшекчиите", за които по едно попадение във всяко полувреме забиха Антоан Гризман и Фернандо Торес. Агитките на двата тима се млатиха в околностите на стадион "Карлос Тартиер". Видео от случката бързо обиколи всички испански медии. На него се чува как привържениците на "Овиедо" подканват противниците си да не използват ножове, а само юмруци. Шокиращото в случая е, че на местопроизшествието не е имало каквато и да е полиция. В крайна сметка стана ясно, че побойниците са били идентифицирани. Очаква се в най-скоро време те да бъдат задържани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай