16:40 ч.

29.05.17

1 мин.

0

1

0

2 100 бежанци има в центровете

от редактор |

2 100 бежанци има в центровете

Ако не получат статут ще бъдат изведени, обяви шефът на Държавната агенция


2 100 бежанци са настанени в центровете у нас. Това обяви на брифинг председателят на Държавната агенция Петя Първанова, цитирана от "Фокус". Тя разкри, че само кандидатите за бежанци, настанени в новозагорското село Баня, ще могат да се движат свободно в област Сливен.


Лицата, които се намират в центровете, са потърсили международна закрила в процедура. "В момента, в който лицата се регистрират, че търсят международна закрила, те вече са в процедура. Тя приключва с решение, което може да е положително, че се предоставя статут на бежанец или хуманитарен или се отказва. Ако се откаже, тогава лицето продължава да е в процедура, защото има съдебно обжалване. Ако съдът потвърди, тогава лицето става със статут на чужденец и се извежда от страната", каза още Петя Първанова.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 07:56 · 30.05.2017
Всеки ден в страната влизат нови мигранти,които вмвесто да се депортират се приемат тук.Тези хора са добре запознати с неолибералните порядки в Европа и много скоро ще ни превземат без сила и ще наложат своя начин на живот, а ние ще се превърнем в техни слуги.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент