23-годишна в неизвестност от три дни (ОБЗОР)

23-годишна в неизвестност от три дни (ОБЗОР) | StandartNews.com

23-годишно момиче е в неизвестност от 28 февруари. Великотърновката Вероника Здравкова приключила работната си смяна в мебели "Явор" от последния ден на месеца и била изпратена от колеги до паркинга на Технополис. Последно е видяна в района на ЖП гарата в старата столица. След това от нея няма вести. От полицията в старата столица потвърдиха, съобщиха че издирват момичето след подаден сигнал от баща и. Мобилният й телефон е изключен, не се е прибрала в къщи. Момичето е било облечено с работната си униформа - бяла риза с червени ленти. Висока е 160см., тежи около 45 килограма.

Вероника била от Никопол, но е завършила "Публична администрация", и в момента учи магистратура "Управление на проекти" във Великотърновския университет "Св.Св. Кирил и Методий". Момичето е отличничка и не е конфликтна личност, разказват нейни колеги.

Полицията е иззела компютъра на изчезналата Вероника Здравкова от Никопол. "Провериха компютъра й, записаха телефони на приятелите й", каза пред TV7 майката на момичето - Надя Трайкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай