16:20 ч.

08.09.17

1 мин.

0

1

0

Уволненият шеф на СМГ: Четвърти ден си чакам заповедта за отстраняване

от редактор |

Уволненият шеф на СМГ: Четвърти ден си чакам заповедта за отстраняване

Четвърти ден не мога да си получа заповедта, съответно и да обжалвам, обяви уволненият директор на СМГ Антони Стоянов, цитиран от БГНЕС. "Не можах да я взема, въпреки че имам входящ номер за нея. Подадох молба, за да я получа. Чаках цял ден, накрая в последната минута на работния ден, една дама експертка ми съобщи, че г-жа Кастрева е казала, че няма да ми дадат на ръка заповедта, а ще ми я изпратят по пощата на домашен адрес или някакъв адрес, който кажа", разказа Антони Стоянов пред журналисти.


Моето желание е на 100% да обжалвам, категоричен е Стоянов. Той бе защитен от Антони Рангачев, бивш възпитаник на СМГ, който в момента преподава математика в Университета в Чикаго. "В заповедта на Министерство на образованието и науката няма нищо споменато за този казус с Петя Тодорова", обяви той и обяви, че има специално становище на Съюза на математиците.


Рангачев обяви, че е проучил нещата и става въпрос за проблем с разпределянето на парите от курсовете към СМГ. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 22:44 · 12.09.2017
Някоя кокошка от МОН или от РУО май ще си загуби работата.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент