08:55 ч.

28.08.18

1 мин.

0

0

0

Поправителна матура днес по български език и литература

от редактор |

Поправителна матура днес по български език и литература

Днес ще проведе поправителната матура по български език и литература.


Матурата започва в 8.00 часа. Авторът и произведението за 41-ата задача ще бъдат обявени в 12 ч.


След 16.30 ч. в сайта на образователното министерство ще бъдат публикувани изпитният вариант и ключът с верните отговори към него. Желание да се явят на този изпит са за заявили близо 4600 младежи.


Зрелостниците ще получават изпитния вариант на три части.


Върху първия модул те ще могат да работят един астрономически час. След изтичането на определеното време ще получават втория модул, върху който може да работят също час. За третия модул ще имат на разположение два астрономически часа.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент