14:45 ч.

01.03.18

1 мин.

0

1

0

Майка удари шамар на учителка по математика в Хасковско

от редактор |

Майка удари шамар на учителка по математика в Хасковско

Грозни сцени на агресия в училището в Меричлери, след скандал в час по математика. Ученичка отказала да пише на дъската, държала се вулгарно и невъзпитано и заплашила учителката. Ситуацията излиза от контрол след голямото междучасие, когато идва майка й и удря шамар на учителката.


Свидетел на случката разказа пред БТВ: „Ученичката започнала да обижда и да заплашва колежката ми. Взе маркер и надраска дъската. След голямото междучасие майката нахлу в училището, взе една метла и тръгна да напада учителката. Удря й шамар и си тръгва. Учителката седна на един стол и се разплака".


Сега преподавателката по математика споделя, че се страхува да ходи на работа, защото майката е агресивна и може отново да я нападне. Майката на момичето е задържана за 24 часа след инцидента по Указа за дребното хулиганство. От училището посочват, че майката и друг път е била агресивна към учителите. Ученичката пък е заплашена с последно предупреждение за изключване. Според бащата на ученичката, учителката е скубала момичето. „За няма нищо, жената няма да я бие", казва той.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 16:24 · 01.03.2018
Мръстни, отвратителни, прости и ограничени мангасари!Не заслужавате да ви учин никой.Заслужавате да лежите цял живот по затворите където вашите събратя по килия, да ви ебат и пребиват ежедниевно,докато не приключат с мизерният ви жалък живот.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент