"Златен лъв" посегна на "Българската Коледа"

"Златен лъв" посегна на "Българската Коледа" | StandartNews.com

В Администрацията на Президента на Република България са постъпили сигнали за предполагаема измамна схема използваща името на „Българската Коледа".

Във връзка с постъпилите сигнали Прессекретариатът на държавния глава информира, че организаторите на благотворителната инициатива на държавния глава не са упълномощавали както физически, така и юридически лица да осъществяват дейност по набиране на нови лица на Кампанията.

"Дейността на Рекламна филмова къща „Златен лъв" ЕООД, която провежда кампания в социалните мрежи за набиране на нови лица за „Българската Коледа" е опит за злоупотреба и измама с името на благотворителната инициатива", добавиха от прессекретариата.

Администрацията на президента се е обърнала към компетентните органи за предприемане на необходимите действия по случая, с оглед предотвратяване и преустановяване както на злоупотреби, така и уронване доверието в инициативата.

Молим гражданите да бъдат предпазливи и при получаване на подобно предложение да проявят съобразителност и своевременно да информират съответните компетентни органи, с оглед предотвратяване на измама.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай