Версия: Българската двойка провокирала африканците

Версия: Българската двойка провокирала африканците | StandartNews.com

Българската двойка, нападната от африканци в София преди ден, може сама да е провокирала нападателите си. Това е една от основните версии на полицаите. Чужденците нито взели парите на двойката, нито телефоните на Христо и Никол, предава БЛИЦ.

Нападението станало малко след полунощ, когато 22-годишната Никол се разминала с групичката чужденци – две жени и един мъж.

Момичето било с приятеля си Христо, когато между него и африканците възникнал скандал. Всичко станало много бързо. При разправията един от чужденците извадил нож и започнал да ръга Никол по гърдите и раменете. Когато момичето се разпищяло и цялото станало в кръв, те избягали. Христо веднага се обадил за помощ и след няколко минути на мястото пристигнали линейка и полицаи.

По време на нападението момчето не реагирало. Полицаите предполагат, че причината не е страх, а просто всичко е станало за секунди.

След нападението 22-годишната Никол била откарана в "Пирогов", където обработили раните й. За живота й няма опасност, въпреки 6-е рани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай