09:35 ч.

03.01.18

1 мин.

0

0

0

Възобновяват огледа на мястото на петорното убийство в Нови Искър

от редактор |

Възобновяват огледа на мястото на петорното убийство в Нови Искър

До минути ще бъде възобновен огледа на мястото на тежкото престъпление в Нови Искър. Първият оглед на петорното убийство е приключил в 3:30 часа. Сега предстои втори оглед, предаде репортер на Канал 3.


Синът на Неделчо Георги е имал разрешително за оръжие. Той го е получил преди няколко месеца. Имал газов пистолет. От полицията казват, че е твърде рано, за да се изключи каквато и да е версия. Вероятно от шума от пиратки и всякаква пиротехника не се е разбрало какво е станало.


Изпратените на адреса патрули намерили в къщата общо пет тела. Жертвите са мъж на средна възраст, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнеджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Всички жертви са убити е по един изстрел. Застрелян е и семейният домашен любимец - куче, порода немска овчарка. Предполага се, че жестокото престъпление е извършено на 31 декември вечерта.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент