Ужасяващи изнасилвания в България от каналджии разкри сирийка

Ужасяващи изнасилвания в България от каналджии разкри сирийка | StandartNews.com

Сирийска бежанка е била изнасилвана многократно от каналджии в България. Това разкри самата тя пред властите в Берлин. Още по-ужасяващо е, че това е ставало със съгласието на съпруга й, който предложил по този начин да се отплати на трафикантите.

Случаят е само един от хилядите на сексуално насилие над жени и деца сред мигрантите. Съпругът на жертвата закъсал за пари на българската граница. Той предложил в замяна 30-годишната си половинка. Срещу многократни изнасилвания тя осигурила преминаването на цялото семейство.

Ужасът сякаш нямал край. Самият съпруг започнал да участва в перверзните изпълнения, които се повтаряли всеки ден. Според "Ню Йорк Таймс" съпругата, майка на 4 деца, живее сега в Берлин. Тя е издействала ограничителна заповед срещу изверга, но не смее да заведе дело. Една от причините е, че се страхува да не бъде убита, а другата - не иска да посрами семейството.

Друга сирийка, гримьорка по професия, разкрива, че много от жените слагат мъжки дрехи и нарочно не се къпят по време на целия път от Сирия до Германия. Така се предпазват от непрекъснатите налитания на свои и чужди.

Трета майка разказа през вестника, че със своя приятелка дежурила на смени край децата, когато семействата заспивали. Причината - апетитите на каналджии и бежанци. Трафикант в Турция директно поискал секс вместо пари, но бил отрязан. Той не се отказал и цяла нощ обикалял около хостела.

Примерите са хиляди, алармират правозащитни организации. Ръце вдигнаха и немските власти, тъй като сексуалните престъпления не спират и в лагерите на германска земя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай