Убитият във Варна е диджей

Убитият във Варна е диджей | StandartNews.com

Жертвата на кървавото убийство, което потресе Варна, е 46-годишният диджей Тодор Желев Тодоров, научи "Стандарт".

Кървавите следи, които е оставил след тежките прободни рани, водят към входа на блока, известен като "Китайската стена", защото е дълъг. Убитият диджей живее на осмия етаж във вх. А, където всички отлично го познават още от детските му години.

"Изключително добър и възпитан", жалеха мъжа възрастните му съседки.

Той има брат близнак и сестра, която е шефка на детска градина в близкия квартал "Чайка". Родителите му са пенсионери, живеят в Девня.

Най-вероятно диджеят е станал жертва на наркоман. Първо е бил наръган до боклучийските кофи зад блока, където е минавал вероятно на връщане от работа. Последно съседка го е видяла в 18.45 ч. вечерта да излиза от входа, а по-късно съседите разбрали какво е станало след суматохата край блока и чак на сутринта, когато дошли полицаите и ги разпитвали.

Хората не допускат да е имал врагове, но казаха, че зад блока е нарко сборище и те са сигнализирали често на тел. 112 заради своята безопасност. 

Образувано е досъдебно производство за убийство срещу неизвестен извършител, каза окръжният прокурор на Варна Радослав Лазаров и отказа повече коментар заради разследването.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай