Убиха младеж в детска градина (ОБЗОР)

Убиха младеж в детска градина (ОБЗОР) | StandartNews.com

Мартин щял да вдига сватба в събота, чакал дете от приятелката си

Жестоко убийство на млад мъж потресе жителите на Девня. 20-годишният Мартин Тодоров бе открит заклан в двора на детската градина, която се намира между Младежкия дом и киното в центъра на града. Сигналът в полицията е получен на 112 в 6,25 часа днес сутринта.

Пристигналите на мястото полицаи се натъкнали на ужасяващата гледка. Окръжната прокуратура веднага се е заела със случая и изяснява обстоятелствата и причините, довели до престъплението. Прокурорите разкриха, че Мартин и неговият приятел Росен Георгиев са се спречкали с други младежи в местната дискотека. Вероятно двамата са били заплашени и са си тръгнали, но са причакани и са били принудени да минат зад читалището, където се намира и въпросното заведение. Убийците не са знаели, че в района има действащи камери, които са запечатали част от случилото се. Разследващите са привикали местни хора, които не са разпознали младежите, заподозрени за убийството. Затова се смята, че това са роми от близките села. Според друга версия обаче, в скандала е замесен синът на собственика на дискотеката Лазар Славов - Калмука и охраната на заведението. Приятелят на Мартин пък е син на общински съветник в Суворово, баща му Георги Георгиев държи дискотеката там и двамата са ходили именно в това заведение. Какво ги е накарало да отидат снощи в Девня, предстои да бъде изяснено от следствието.

Родителите на убития - Тодор и Златина, разбрали от лекар, че синът им е мъртъв. Те са в шок и са им дадени силни успокоителни. Мартин имал приятелка и чакал дете от нея. Двамата щели да се женят следващата събота.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай