Спипаха пътен шеф с контрабандни цигари

Ангел Паскалев

Спипаха пътен шеф с контрабандни цигари  | StandartNews.com

Шеф на пътна служба бе спипан с над 1 мастербокс контрабандни цигари. Предполага се, че папиросите са внос от Турция. Инж. Ангел Димитров, който ръководи районното пътно управление в Харманли, е бил спрян за проверка по сигнал до органите на МВР.

Паскалев шофирал служебния си "Опел Астра", когато ченгетата го спрели. В автомобила имало 600 кутии папироси без бандерол. Шефът на пътната служба бил отведен в районното управление. Там той давал обяснения няколко часа, през които бил сниман и дал отпечатъци. Според източници на "Хасковска Марица" до полицията пристигнали оперативни сигнали, че държавният служител се занимавал и с търговия на безакцизни цигари.

Магазин на съпругата му в Симеоновград бил проверяван преди време и там служители на реда също открили тютюневи изделия без бандерол да се продават под тезгяха. По неофициална информация започва и проверка дали Паскалев разполага с луксозен имот в центъра на Стара Загора и ако има такъв, откъде са парите за покупката. Последната публична поява на инж. Паскалев беше на 16 май, когато дойде на инспекцията на пътната отсечка Симеоновград - Стара Загора, която бе изкърпена ударно за 2 дни. Преди 2 години при акция в хранителен магазин в родния му град бяха конфискувани 1677 кутии цигари и 27 кг тютюн .

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай