Спипаха наемателя на 4You в Испания

Спипаха наемателя на 4You в Испания | StandartNews.com

Наемателят на заведението "4You" в Слънчев бряг Данаил Петков, където беше прострелян Димитър Желязков - Очите, бе арестуван в Испания. Мъжът е един от издирваните след стрелбата в морския ни курорт. Белезниците щракнали на ръцете му в испанския град Тарифа.

Предстои родните власти да изпратят официалното искане за екстрадиране, съобщи Нова тв. "Аз не се крия от властите или нещо подобно, просто се чувствам застрашен, моята сигурност е застрашена", заяви Данаил Петков пред Нова тв, преди да бъде арестуван в кралството.

Според прокуратурата Петков е част от организирана престъпна група с тартор Божидар Кузманов, известен с прякорите си Кравата и Козела. Именно Кузманов и негови хора стреляха срещу Димитър Желязков и приближените му вечерта на 8 юни.

Родното обвинение успя да залови голяма част от тях и ги уличи в рекет, палежи, побои и разпространение на наркотици. Преди дни раненият при стрелбата Митьо Очите бе преместен в столична частна болница.

"Несебър и Слънчев бряг са помийна яма - пико, метамфетамини - от едни се бърка, от други се продава", заяви пък вчера пред bTV мъж, който е бил отвлечен от приближени на Димитър Желязков - Очите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай