Спипаха мъжа, който намушка жена си на спирка

Спипаха мъжа, който намушка жена си на спирка | StandartNews.com

След 63 часа издирване бе заловен 56-годишният Георги Бабанов, който намушка няколко пъти с нож бившата си жена и се укри след престъплението.

Той е изненадан от полицаите в гората край село Мусомища в понеделник към 20,40 часа. Мъжът не е оказал никаква съпротива. Сложени са му белезници и е закаран в ареста на полицията в Гоце Делчев. Той е разобличен в извършено престъпление – нанасяне на средна телесна повреда с удари с нож в корема, лявата предмишница и лявата ръка на 52-годишната Калинка Бабанова. Законът предвижда до 5 години затвор за подобно деяние.

Георги я нападна на автобусна спирка в гоцеделчевското село Мусомища. Бил пиян и малко преди атаката за пореден път вдигнал скандал на бившата си жена, с която са разделени от 4 години. Нападението е извършено около 5.20 часа сутринта в събота. Жената чакала автобуса, за да отиде на работа в шивашка фирма в Гоце Делчев. Имало и други нейни съселяни на спиркта. Никой обаче не очаквал Георги да измъкне от якето си нож. Той забил острието няколко пъти в корема на жена си. Калинка опитала да се защити, но получила порезни рани по двете ръце. Тя се свлякла на земята, а мъжът офейкал в неизвестна посока, като я зарязал в локва кръв. Пострадалата е откарана с линейка в болница "Иван Скендеров" в Гоце Делчев, с реална опасност за живота. Настанена е за лечение в реанимация с с голяма кръвозагуба и вътрешен кръвоизлив. За щастие няма засегнати вътрешни органи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай