Съседи изнасилиха петокласничка в санданско село

Съседи изнасилиха петокласничка в санданско село | StandartNews.com

12-годишна ученичка в основното училище в санданското село Дамяница е изнасилена от двама съседи. Момичето разказало на майка си за гаврата едва на четвърия ден, след това. Момичето споделило с майка си, че е била заплашвана и дърпана за косата, както и, че са й казали, че ако каже на някой ще бъде наказана, съобщава "Струма".

Посегателството станало на 22 май около обяд в къщата на Калоян И. Той първи изнасилил 12-годишното момиче, а след това и 27-годишният Стойчо Е.

„Не знам какво да правя, не мога да им го простя. Това са големи мъже, които са посегнали на детето ми. Дъщеря ми е приятелка и съученичка с дъщерята на Калоян. Всеки ден ходят заедно на училище. Живеем на една улица, през няколко преки. Подадохме сигнал в полицията и вчера задържаха извършителите. Разбрах от негови приятели, че искал да замине за Кипър при сестра си, за да избяга. Калоян е женен, има три деца, две дъщери и един син. Вторият насилник е разведен, има един син. Не знам какво да направя, боли ме и съм потресен от случилото се", заяви бащата.

Изнасиленото момиче е ученичка в 5-и клас. Редовно посещавала учебните занятия. Пред гинеколог вчера сутринта разказала за изнасилването, което е потвърдено и от прегледа.

Дни след гаврата момичето е било съкрушено и не разговаряло с никого. Избягвало контакти с родителите си.

Вчера пред полицейското управление в Сандански изнасиленото момиче с родителите си и леля си чакаха насилниците да бъдат изправени на подсъдимата скамейка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай