10:40 ч.

03.01.18

1 мин.

0

0

0

Психиатър за трагедията в Нови Искър: Убийството е извършено с аптекарска точност

от редактор |

Психиатър за трагедията в Нови Искър: Убийството е извършено с аптекарска точност

„Убийството е извършено с аптекарска точност. Според мен това изключва версията за афект. По-скоро е хладнокръвно, премислено, подготвено убийство. Или този, който го е извършил е с тежка психопатия, или е плод на болестно променено съзнание". Това коментира пред NOVA д-р Цветеслава Гълъбова, директор на държавната психиатрична болница „Свети Иван Рилски".


Жертвите са мъж на средна възраст – Неделчо Юнаков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Същевременно МВР обяви за издирване 44-годишната Кети Кюхова. Тя е майка на 16-годишната Нанси и втора жена на Неделчо Юнаков.


20-годишният Георги наскоро е започнал работа като санитар именно в държавната психиатрична болница „Свети Иван Рилски".


„Работеше при нас като санитар от няколко месеца. Интелигентно момче беше", заяви д-р Гълъбова.


Според нея при такъв тип престъпления обикновено убиецът е емоционално обвързан.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент