Пияна майка преби 3-годишни близнаци

Пияна майка преби 3-годишни близнаци | StandartNews.com

Пияна пловдивчанка зверски преби тригодишните си близнаци. Стефан и Габриела са приети по спешност в университетската болница "Св. Георги". Момченцето е с тежък кръвоизлив в мозъка и опасност за живота. Направена му е операция, съобщи шефът на местната полиция старши комисар Атанас Илков. Сестричката му е цялата в синини. „По всичко личи, че като майка, тя не е полагала необходимите грижи за тях така както трябва да бъде", добави Илков.

Лекарите изпаднали шок при вида на децата. Те били системно недохранвани. Тригодишните близнаци тежали колкото неколкомесечни бебета.

Пред разследващите майката - 38-годишната Иванка Стефанова, отрекла да е упражнявала физическо насилие. Тя твърдяла, че гипсова картина е паднала върху главата на момченцето.

Жената е била арестувана в понеделник вечерта, след като завела децата в болницата. Била е пияна - дрегерът отчел 1 промил. Жилището на бул. „Княгиня Мария Луиза" 23 в Пловдив е запечатано от полицията. Иванка отглеждала сама близнаците си, тъй като мъжът й Янко работел по строителни обекти в Германия. Съседи последно го засичали преди около година. Те твърдят, че не са виждали близнаците. От апартамента никога не се чувал никакъв шум - все едно нямало деца. Майката твърдяла, че ги гледа свекърва й в Стамболийски.

Случаят е докладван в прокуратурата. Иванка се разследва за домашно насилие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай