Пиян шофьор се вряза в търговски обект в Овча купел

Снимка: бТВ

Пиян шофьор се вряза в търговски обект в Овча купел | StandartNews.com

Лек автомобил се удари във витрината на търговски център в квартал Овча купел в София. При инцидента са пострадали 5 души, от които 8-годишно момиче, по данни на Центъра за спешна медицинска помощ.

45-годишна жена е с нараняване на коляното, 8-годишно момиче е с нараняване в областта на главата и носа, 53-годишна жена е с контузно-разкъсна рана на ръката, 43-годишен мъж с гръбначно нараняване. Четиримата са приети за лечение в Центъра за спешна помощ „Н.И.Пирогов".

Шофьорът на колата, който е причинил инцидента е 60-годишен мъж. Той е настанен във Военномедицинска Академия (ВМА) с контузна рани по главата.

Сигналът за пътното произшествие е получен малко след 14 часа, съобщи МВР. По първоначални данни лек автомобил „Ситроен" се е врязал във витрина на търговски обект на столичните булеварди „Монтевидео" и „Президент Линкълн". Връщайки назад той е ударил с колата си друг автомобил и бус и е спрял в стена.

Изясняват се причините и обстоятелствата за инцидента. По сведения на свидетели шофьорът е бил във видимо нетрезво състояние.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай